A--0A-EG - IL - M2-0

Badrumsinredning

Badrumsinredning

Badrumsinredning är ett samlingsnamn för de möbler, nyttoföremål, prydnadsföremål och annan inredning placeras i ett badrum. Badrumsinredning kan vara allt från en toalettborste eller tvålkopp till ett stort bubbelbadkar eller badrumsskåp.

Att välja badrumsinredning

När ni börjar planera ett nytt badrum är det viktigt att ni tänker igenom hela badrummet och alla badrumsinredning ni vill ha. Det är lätt att springa iväg och köpa någon inredning till badrummet som t.ex. en klassisk toalett för att senare inte lyckas hitta ett badrumsskåp som matchar. Ta fram en lista på den väsentligaste badrumsinredningen innan ni börjar köpa den. Ni kan dessutom få rabatt om ni köper mycket av er badrumsinredning på samma ställe.

De viktigaste badrumsartiklarna och delarna i badrumsinredningen är:

 • Badkar eller Dusch
 • Badkarsblandare eller Duschblandare
 • Handfat
 • Tvättställsblandare
 • Kommod
 • Badrumsspeglar eller Spegelskåp
 • Toalettstol
 • Handdukstork
 • Badrumsskåp eller förvaringsmöbler för badrum
 • Tvättkorg
 • Badrumsmatta
H-EG - IL - M2-1

När ni bestämt dessa 9 badrumsinredningar kan ni börja köpa allt till ert badrum. Övriga delar i badrumsinredningen så som toalettpappershållare eller handdukshängare kommer ni alltid hitta något som passar.

Att hitta badrumsinredning

Det finns mängder med butiker, både fysiska och nätbutiker, som säljer badrumsinredningar. Vissa butiker är speciella badrumsbutiker som fokuserar helt och håller på badrum men det finna även vanliga inredningsbutiker som har många bra badrumsmöbler eller prydnadsföremål som passar utmärkt i ett välordnat badrum.

H-EG - IL - M2-2

Kostnad för badrumsinredningen

Kostnad för badrumsinredningen

Ett badrum kostar väldigt mycket att bygga om. Badrumsinredningen står för en stor del men dyrast är att flytta avlopp och vattenrör om det behövs. Gör därför upp en kalkyl för de kostnader ni räknar med att få för badrumsinredningen. Priserna varierar väldigt mycket och ett dubbelhandfat med kommod och spegelskåp kan kosta allt från 5.000 kr till 100.000 kr.

När det gäller badrum är det inte alltid kvalitén som styr priset utan designen är det som kostar mest. Badrumsinredning kan variera mycket i pris trots att de dyrare detaljerna kan hålla kortare tid och fungerar sämre är blandare till handfat eller duschmunstycken.

Heminredning hos


Allt intressant om inredningsbutiker

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om inredningsbutiker men också en del kul och lustiga saker gällande inredningsbutiker.

H-EG - IL - M2-3


Meny - Inredningsbutiker
Till förstasidan på www.inredningsbutiker.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BarnrumKöketVardagsrumSovrum